Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 07:52

Αναβάλλεται η δίκη για τον φόνο στον Μαζωτό

Rate this item
(0 votes)

Για τις 10 Απριλίου ανέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο στη Λάρνακα την δίκη του Νάσου Δημητρίου, 23 χρόνων από το Μαζωτό, οποίος κατηγορείται  για απόπειρα φόνου του συγχωριανού του Μιχάλη Βασιλείου, που έγινε τα ξημερώματα της 17ης του περασμένου Δεκεμβρίου, σε καφενείο στο χωριό.

Η αναβολή δόθηκε  ύστερα από σχετικό αίτημα της υπεράσπισης, προκειμένου να έχει τον χρόνο  να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό.

Η Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου που συνέρχεται στη Λάρνακα, όρισε τις 10 Απριλίου, ως ημερομηνία για απαγγελία κατηγοριών και απάντηση, ενώ μέχρι τότε διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές
Ο 23χρονος Νάσος αντιμετωπίζει συνολικά τρεις κατηγορίες που αφορούν απόπειρα φόνου, μεταφορά μαχαιριού εκτός κατοικίας και απερίσκεπτες και αμελείς πράξεις. Στο πινάκιο της υπόθεσης αναμένεται να καταθέσουν συνολικά 44 μάρτυρες κατηγορίας.
Ο κατηγορούμενος εισήλθε στην κατάμεστη κυρίως από συγγενείς και φίλους του θύματος αίθουσα του Δικαστηρίου και αποχώρησε με τη συνοδεία  ισχυρής αστυνομικής  δύναμης χωρίς να σημειωθεί οποιοδήποτε επεισόδιο.

Πηγή: ΚΥΠΕ