Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 08:39

Εκδίδεται επετειακό λεύκωμα από την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας – Αμμοχώστου

Rate this item
(0 votes)

Επετειακό Λεύκωμα θα εκδώσει η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας – Αμμοχώστου, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων (2007-2017) από την ανασύστασή της.

Καλείται το κοινό, εάν επιθυμεί, να αποστείλει ψηφιακό φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις ή και λειτουργίες για την εν λόγω έκδοση.
Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το επετειακό Λεύκωμα θα περιλαμβάνει κείμενα διακεκριμένων προσωπικοτήτων για την Επισκοπή Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, καθώς επίσης και φωτογραφικό αφιέρωμα για την περίοδο των δέκα χρόνων από την ημέρα ανασύστασης της Μητροπόλεως».
Η Μητρόπολη καλεί όσους έχουν στην κατοχή τους ψηφιακό φωτογραφικό υλικό σε καλή ανάλυση από διάφορες ακολουθίες εκδηλώσεις, όπως λειτουργίες στις κατεχόμενες εκκλησίες, εκδηλώσεις σε ενορίες της Μητροπόλεως και άλλα, το οποίο επιθυμούν να κοινοποιήσουν, όπως το αποστείλουν μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή μέσω της ιστοσελίδας στο facebook: www.facebook.com/imconstantias

Πηγή: ΚΥΠΕ