ΝΕΑ

Αλλοδαπή ηλικίας 37 χρόνων συνελήφθη χθες από την Αστυνομία ύστερα από καταγγελία ότι έκλεψε από τον εργοδότη της το ποσό των 18,000 ευρώ.
Μέσα στα πλαίσια των συναντήσεων του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και Υπηρεσιακών Λειτουργών με κατοίκους Συνοικισμών, Ενοριών και Περιοχών της Λάρνακας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη  21 Φεβρουαρίου 2017, η ενδέκατη κατά σειρά συνάντηση και η τρίτη επίσκεψη στην Ενορία Αγίου Νικολάου.
Για τις 10 Απριλίου ανέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο στη Λάρνακα την δίκη του Νάσου Δημητρίου, 23 χρόνων από το Μαζωτό, οποίος κατηγορείται  για απόπειρα φόνου του συγχωριανού του Μιχάλη Βασιλείου, που έγινε τα ξημερώματα της 17ης του περασμένου Δεκεμβρίου, σε καφενείο στο χωριό.
Συνεχίζει να απασχολεί η πολύκροτη υπόθεση του τετραπλού φονικού στην Αγία Νάπα με νέες καταθέσεις. 
Με κύριο στόχο την ταχεία εξυπηρέτηση των επιβατών τέθηκαν σε λειτουργία στο Αεροδρόμιο Λάρνακας επτά ηλεκτρονικές θύρες, οι οποίες βρίσκονται στο χώρο των αναχωρήσεων και μπορούν να εξυπηρετήσουν πλήρως το επιβατικό κοινό.
Άρχισε χθες νέα άσκηση Έρευνας-Διάσωσης με τη συμμετοχή αεροναυτικών δυνάμεων της Κύπρου και της Γαλλίας.
Συνεχίζονται οι συστηματικοί ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών σε όλη την πόλη.
Η Αστυνομία είχε προειδοποιήσει την οικογένεια Καλοψιδιώτη για τα σχέδια των δραστών, κατέθεσε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνέρχεται στη Λάρνακα, ο μάρτυρας κατηγορίας  Γιάννης Θεοφάνους Καλοψιδιώτης, στη δίκη για τον τετραπλό φόνο στην Αγία Νάπα.
Επετειακό Λεύκωμα θα εκδώσει η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας – Αμμοχώστου, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων (2007-2017) από την ανασύστασή της.
ΕΜΑΚ, Πολιτική Άμυνα, Υπηρεσία Θήρας, Αστυνομία και Τμήμα δασών συναντήθηκαν στα γραφεία του Δήμου Λευκάρων για να αποφασίσουν για συγκεκριμένα μέτρα όσον αφορά την πρόληψη των πυρκαγιών στην Ορεινή Λάρνακας.
Σελίδα 1 από 81