ΥΓΕΙΑ

Αυτά είναι τα 3 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όσον αφορά την υγεία μας!
Μια μικρή λεξούλα που όμως μπορεί να ανατρέψει πολλά. Το Όχι. Μη διστάζεις να αρνείσαι, αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμή σου. Στις έξι παρακάτω περιπτώσεις θα δεις πότε πρέπει να το λες.
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 09:23

Μύθοι για τη Σοκολάτα

Μύθοι για τη Σοκολάτα  1. Η σοκολάτα δημιουργεί ή χειροτερεύει την ακμή.  Η αλήθεια είναι πως οι ορμονικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της εφηβείας αποτελούν τις συνήθεις αιτίες της ακμής και όχι η σοκολάτα. 
Η δρ. Αλεξάνδρα Τουρούτογλου, από την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ εξηγεί γιατί κάποιοι εγκέφαλοι δεν γερνούν και πώς η ανακάλυψή της μπορεί να αλλάξει τη ζωή ανθρώπων που πάσχουν από Αλτσχάιμερ και γεροντική άνοια. 
Δευτέρα, 03 Οκτώβριος 2016 06:07

Μία διατροφή για την καρδιά μας

“Η καρδιά, ένας κοίλος μυς υψίστης σημασίας για την ζωή μας, απαιτεί από εμάς έναν φιλικό προς αυτήν τρόπο ζωής με βασικά χαρακτηριστικά έναυγιεινό και ισορροπημένο διαιτολόγιο, μία καλή φυσική κατάσταση και μία καθημερινότητα με λιγότερο στρες και άγχος”, μας εξηγεί η διαιτολόγος – διατροφολόγος Πωλίνα Γιαννιώτη.
Έχασες τη δουλειά σου; Χώρισες; Έχεις οικονομικά προβλήματα; Μάθε λοιπόν, πως κανένα από αυτά δε θα έπρεπε να επηρεάζει την ευτυχία σου!
Παρασκευή, 16 Σεπτέμβριος 2016 07:24

Physiolife

Ένα νέο υπερσύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο άνοιξε στην πόλη της Λάρνακας.
Τα περισσότερα πράγματα για τα οποία αγχώθηκες δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ τελικά.
Η προϊσταμένη ξεσπά επάνω σας, ο διευθυντής έχει τις κακές του και οι συνάδελφοί σας δε σας αφήνουν να δουλέψετε; Αν χάνετε συχνά την ηρεμία σας στη δουλειά, δείτε πώς μπορείτε να την ξαναβρείτε μέσα σε μερικά λεπτά:
Τη θεωρία ότι υπάρχουν γονίδια που επηρεάζουν την ποσότητα του καφέ που πίνει ο καθένας μας διατυπώνουν ερευνητές, σε άρθρο που δημοσίευσαν στο επιστημονικό έντυπο Scientific Reports.
Σελίδα 1 από 6