Τρίτη, 26 Μάιος 2015 12:01

6 στιλάτοι τρόποι να "κρύψεις" την κοιλίτσα

Rate this item
(0 votes)

Διαθέτεις λεπτά πόδια αλλά έχιες λίγο κοιλίτσα; Δεν πειράζει κανείς δεν είναι τέλειος! Υπάρχουν πολλοί τρόποι να "κρύψεις" την κοιλίτσα φορώντας για παράδειγμα ριχτά και oversized t-shirts συνδυασμένα με στενά παντελόνια ή φουστάνια με V λαιμόκοψη που έχουν "μέση" κάτω από το στήθος και άλλοι πολλοί.

Αν έχεις λίγο κοιλίτσα, τότε υπάρχει τρόπος να την κρύψεις και να κάνεις statement εμφανίσεις ταυτόχρονα!

Γενικά:

Φόρεσε ριχτά και oversized t-shirts συνδυασμένα με στενά παντελόνια. Ένα ωραίο κόλπο είναι να βάζεις ένα μέρος της μπλούζας σου μέσα στο παντελόνι και το άλλο να το αφήνεις απ' έξω.

Ναι, στα φουστάνια με V λαιμόκοψη που έχουν "μέση" κάτω από το στήθος. Όχι στην "σφηκοφωλιά" και στα κολλητά τοπ που εφαρμόζουν τσίτα.

Παρακάτω θα δεις πιο αναλυτικά πώς μπορείς να ντυθείς τέλεια και να "κρύψεις" την κοιλίτσα.

 

Προτίμησε ψηλόμεσες φούστες σε γραμμή Α, που φτάνουν μέχρι το γόνατο, τονίζουν την μέση σου, "κρύβουν" την κοιλίτσα και κολακεύουν τα πόδια σου. Άμα ο κορμός σου είναι λεπτός (ώμοι, μπράτσα) μπορείς να τις συνδυάσεις με στενό τοπ.

Φόρεσε ριχτά μίνι φουστάνια με λίγες και μεγάλες πιέτες που ξεκινάνε από ψηλά. Μπορεί να υπάρχει όγκος στο πάνω μέρος του σώματός σου, αλλά τα λεπτά σου πόδια κλέβουν τις εντυπώσεις.

Τα peplum τοπ, είναι αυτά που μέχρι κάτω από το στήθος έχουν στενή γραμμή, και μετά κάνουν κάτι σαν βολάν, πολύ καλή "κάλυψη - απόκρυψη" για την κοιλιακή χώρα. Πρόσεξε το μήκος του να μην είναι τσουρούτικο και συνδύασέ το με skinny παντελόνια και - ναι, ναι - pencil ψηλόμεσες φούστες.

Ένα φαρδύ T-shirt και το σακάκι σου από επάνω θα καλύψουν την κοιλίτσα σου και θα σου εξασφαλίσουν ένα ιδιαίτερα στιλάτο ντύσιμο.

Το στενό παντελόνι σε συνδυασμό με ένα μπλουζάκι σε στιλ peplum που τονίζει ψηλά τη μέση σου είναι το ιδανικό ντύσιμο που όχι μόνο κρύβει τέλεια την κοιλίτσα σου αλλά είναι και απόλυτα in.

Τα ελαφρά υφάσματα που πέφτουν ανάλαφρα στο σώμα σε ριχτά ρούχα όπως αυτό το φόρεμα είναι ιδανικά αν θέλεις να κρύψεις λίγο την κοιλίτσα.

 

Πηγή: womenonly.gr