ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Όταν φτάνει η ώρα να αποκτήσεις το πρώτο σου παιδί και να γίνεις γονιός, αρχίζεις να διαβάζεις διάφορα άρθρα και βιβλία σχετικά με την ανάπτυξη του και πως να το μεγαλώσεις σωστά. 
Μετά το σπίτι, το παιδί σας περνάει τον περισσότερο χρόνο του στο σχολείο, τη δεύτερη οικογένειά του. Μόνο που ο δάσκαλος-γονιός είναι... πολύτεκνος! Έχει υπό την εποπτεία του πολλά παιδάκια και όλα θέλουν την προσοχή του. 
Οι μέρες των καλοκαιρινών μας διακοπών έφτασαν για τα καλά και για όσους από εμάς έχουμε σκυλάκια χρειάζεται ένας παραπάνω προγραμματισμός, ώστε η ξεκούρασή μας να μην επιβαρύνει τους μικρούς μας φίλους.
Παρασκευή, 15 Ιούλιος 2016 07:41

Ζευγάρι: κοινό ή χωριστό ταμείο;

Πολλά ζευγάρια που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην σχέση ή στον γάμο τους, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Έχουν χωριστούς λογαριασμούς! Ο ψυχολόγος Γιάννης Ξηντάρας μας συμβουλεύει:
4 ερωτήσεις που επιχειρώντας να τις απαντήσεις θα ανακαλύψεις πολλά για εσένα που δεν γνώριζες. 
Δεν υπάρχει πιο δύσκολη δουλειά το καλοκαίρι από το σιδέρωμα των ρούχων. Για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη, φτιάξε ένα σπιτικό spray που θα εξαφανίσει τις ζάρες από τα ρούχα σου!
Το κάπνισμα στην εφηβεία είναι ένα πρόβλημα που πολλοί γονείς τρέμουν να αντιμετωπίσουν.
Παρασκευή, 27 Μάιος 2016 07:20

Πότε μιλάνε τα μωρά;

Πότε μιλάνε τα μωρά; Και τι ακριβώς λένε; Πολλοί γονείς αναρωτιούνται πότε θα ακούσουν την πρώτη λεξούλα από το στομά του μωρού τους, όμως η γλωσσική εξέλιξη ενός μωρού ξεκινάει πολύ πριν από αυτό το στάδιο!
Με λίγη φαντασία θα μεταμορφώσεις εύκολα, γρήγορα και -το πιο σημαντικό- ανέξοδα, ένα παλιό καλάθι, ένα παιχνίδι, ένα βάζο ή μια γλάστρα σε όμορφα πασχαλινά στολίδια.
Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερες μελέτες υπογραμμίζουν την τεράστια αξία που έχει να τρώει η οικογένειά μας μαζί! 
Σελίδα 1 από 4