Τρίτη, 26 Μάιος 2015 09:41

4 χρώματα για το πεντικιούρ που θα λατρέψει

Rate this item
(0 votes)

Τώρα που αρχίζουμε σιγά-σιγά να βγάζουμε και τα ποδαράκια μας έξω, είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα πεντικιούρ.

Είτε το κάνεις στο σπίτι ή σε κάποιο κέντρο περιποίησης άκρων, το πεντικιούρ είναι πολύ σημαντικό για την συνολική εμφάνιση των ποδιών σου. Αν σκέφτεσαι σε ποιο χρώμα να τα βάψεις, τότε μην ξεχνάς πως υπάρχουν κάποια χρώματα που δείχνουν τέλεια στα πόδια σου και θα λατρέψεις όχι μόνο εσύ αλλά και ο αγαπημένος σου!

Μοβ:

ένα έντονο χρώμα που κάνει τέλεια αντίθεση με το χρώμα του δέρματος σου ειδικά όταν πάρεις λίγο χρωματάκι δεν είναι άλλο από το ζωηρό μοβ για τα νύχια των ποδιών σου. Το χρώμα αυτό αν θέλεις να μην είναι πολύ έντονο δεν θα χρειαστεί να το "περάσεις" πάνω από ένα χέρι για να δείξει τέλειο! To βλέμμα του καλού σου πέφτει στα δάχτυλα σου και εσύ δεν θα θέλεις να αλλάξεις χρώμα.

Το κοραλί:

το χρώμα που σε βάζει αυτομάτως στο μουντ της εποχής και σε προετοιμάζει για το καλοκαίρι δεν είναι άλλο από το κοραλί. Τα πόδια σου δείχνουν υπέροχα και περιποιημένα ενώ αυτό το χρώμα σου ταιριάζει ακόμη και αν δεν έχεις πάρει ακόμη χρώμα.

Baby pink:

ένα χρώμα τόσο γλυκό που ο καλός σου λατρεύει! Οι περισσότεροι άντρες αγαπούν το ροζ στα χέρια ή τα πόδια σου αφού είναι ένα απλό και φυσικό αλλά κυρίως κοριτσίστικο χρώμα. Ειδικά όμως στο πεντικιούρ σου το ροζ είναι ένα χρώμα που δείχνει περιποιημένο το πόδι σου στα μάτια του αγαπημένου σου.

Το γαλλικό:

μπορεί να μην ξέρει πολλά από μανικιούρ και πεντικιούρ, ο καλός σου όμως ξέρει πως το γαλλικό είναι ένα στιλ που του αρέσει να βλέπει στα νύχια των ποδιών σου. Τα νύχια σου δείχνουν περιποιημένα και πρόκειται για ένα διαχρονικό πεντικιούρ που θα το βολευτείς και εσύ πολύ.

SOS:

Μην ξεχάσεις το τελευταίο χέρι! Ένα πέρασμα στο τέλος με γυαλιστικό top coat θα αφήσει αυτό το glossy αποτέλεσμα που του αρέσει!

 
Πηγή: womenonly.gr