ΟΜΟΡΦΙΑ

Αν θες να διατηρήσεις το πρόσωπό σου καθαρό υπάρχει ένα beauty λάθος - ίσως το πιο σημαντικό- που οι περισσότρες κάνουμε ασυνείδητα ή μη στο γυμναστήριο και έχει σχέση με το makeup. 
Το τατουάζ στον καρπό είναι μια τάση που  έχει αρκετά θετικά κι αρνητικά.
Τι είναι το... Blorange; Άλλοτε ενισχυμένο το ροζ, άλλοτε ενισχυμένο το πορτοκαλί (copper) άλλοτε πάντρεμα και των δύο, όλα ανήκουν στην ίδια κατηγορία: του strawberry blonde. Της νέας.. ασυνήθιστης τάσης που ήρθε για να ταράξει τα νερά.
…έχουμε 10 τέλειες προτάσεις για να πλέξεις τα μαλλιά σου όσο κοντά και αν είναι!
…και όταν λέμε πανεύκολα εννοούμε παν-εύ-κο-λα!
Το after shave είναι ένα βήμα που κάνουν ανελλιπώς οι άντρες που ακόμα ξυρίζονται (δεν είναι πολλοί). Τα after shave είναι γεμάτα θρεπτικά συστατικά, είναι αντισηπτικά και μειώνουν τους ερεθισμούς… μήπως πρέπει να τα χρησιμοποιούμε και εμείς; Πολλές φορές τα πόδια και το μπικίνι μας ερεθίζονται και ίσως αυτό να είναι μια λύση. Ρωτήσαμε όμως τους ειδικούς και να τι μας είπαν…
Την είδαμε πριν λίγες μέρες στο πλευρό του αγαπημένου της Ryan Reynolds που είχε γενέθλια και τη χαρήκαμε, για άλλη μια φορά. Πόσο λαμπερή είναι η Blake Lively; Πόσο τέλειο πρόσωπο και κορμί έχει; Και πόσο τη μισούμε που καταφέρνει να αδυνατίζει με έναν γλυκό πειρασμό που αγαπούν όλες οι γυναίκες!
…Είναι μικρά έργα τέχνης και τα λατρεύουμε! Τα τσιμπιδάκια, αυτά τα ταπεινά εργαλεία έχουν 2 μαγικές ιδιότητες. 
Όταν επιστέφετε κουρασμένοι από τη δουλειά το μόνο που θέλετε για να χαλαρώσετε είναι ένα ζεστό μπάνιο; Το ξέρετε όμως ότι αυτό δεν κάνει καλό στο δέρμα σας;
Πώς μπορεί ένα σπίτι στο... αναπτυσσόμενο και πολυπληθές Βιετνάμ να είναι πολυτελές και παράλληλα πρότυπο σχεδίασης; Και όμως! Αυτή η παράξενη κατοικία (που θα καταλάβεις ότι δεν είναι καθόλου παράξενη τελικά!) βρίσκεται σε μια πολύ ζεστή, πολυπληθή και αναπτυσσόμενη πόλη της μακρινής αυτής ασιατικής χώρας. Καθώς δεν μπορούσε να επεκταθεί σε φάρδος, επεκτάθηκε σε ύψος ενώ ο τρόπος που σχεδιάστηκε έλαβε υπόψη του και την πολυτέλεια αλλά κυρίως τη δημιουργία ενός δροσερού μικροκλίματος σε όλους τους χώρους του. 
Σελίδα 1 από 14