Συνεντεύξεις

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ο Ντίνος Λευκαρίτης φέρει αρκετούς τίτλους και όχι τυχαία. Ένας από τους πιο σπουδαίους επιχειρηματίες του νησιού, Πρόεδρος του 
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 09:15

Εγκυμοσύνη

Εγκυμοσύνη ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ  Μαρία Κουρσάρη Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 08:41

Το ερωτηματολόγιο του Προύστ

Το ερωτηματολόγιο του Προύστ... Απαντήσεις από τον Στέλιο Παλούγκο Πολιτικό Μηχανικό - Επιχειρηματία
Πέμπτη, 02 Ιούνιος 2016 06:50

COFFEE HOUSE

O Στέλιος Παλούγκος, Managing Director του Coffee House, μιλά αποκλειστικά στο PRIMA!!
Τετάρτη, 24 Φεβρουάριος 2016 07:40

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΖΩΗ

Η διατροφολόγος Μαρία Κουρσάρη μας παρουσιάζει τις σύγχρονες διατροφικές συνήθειες και μας αποκαλύπτει πως θα αποκτήσουμε καλή υγεία.
Μας κάνει, αδιαμφισβήτητα, τουλάχιστον υπερήφανους! Ένα δικό μας παιδί, ο Αντρέας Τρικωμίτης, βρίσκεται στη Βρετανία και “παλεύει” στην κυριολεξία να πετύχει τα όνειρά του. Η πάλη είναι μέχρις εσχάτων, αιματοβαμμένη, τόσο στις προπονήσεις όσο και στο ρινγκ.
Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2015 08:56

Άντρια Ηλία

Η φωτογράφος Άντρια Ηλία, μας μιλά για την Λάρνακα που ήταν η πόλη στην οποία έκανε τα πρώτα της βήματα και αποτελεί την πηγή έμπνευσής της, καθώς και τα μελλοντικά της σχέδια. 
Το να προσπαθήσουμε μέσα από μία συνέντευξη να μάθουμε ποια είναι η Στέλλα Γεωργιάδου και να την παρουσιάσουμε στον κόσμο που, ίσως, κάτι δεν γνωρίζει γι' αυτήν, θα ήταν λάθος. 
Τρίτη, 14 Ιούλιος 2015 07:23

Sky is the limit - Aντρέας Μωϋσέως

  Ο Αντρέας Μωϋσέως είναι ακόμα ένα παιδί της πόλης μας, που δουλεύει σκληρά για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.  
Η Δημοσιογράφος Έλενα Παπαμιχαήλ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Από το 1991 βρίσκεται στο χώρο της Δημοσιογραφίας και έχει καταγράψει πολύ σημαντικά γεγονότα τα οποία στιγμάτισαν την Κύπρο και την πόλη μας. Σήμερα, είναι «η φωνή του Σκαλιώτη» που πλέον μπορεί να ακουστεί από το Star Fm, όπου η Έλενα Παπαμιχαήλ λέει καθημερινά «Καλημέρα Λάρνακα».
Σελίδα 1 από 3