Πέμπτη, 30 Οκτώβριος 2014 06:52

ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟ

Rate this item
(0 votes)

από τη Δημοτική Χορωδία Αραδίππου

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη στον γνωστό μουσικοσυνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο, με τίτλο «Μια παρέα είμαστε …»  πραγματοποίησε ο  Δήμος Αραδίππου  στο Δημοτικό θέατρο Λάρνακας.  

Η εκδήλωση η οποία παρουσιάστηκε από τη Δημοτική Χορωδία Αραδίππου υπό την διεύθυνση του μαέστρου Λούκα Ξενοφώντος , περιλάμβανε μια μουσική  διαδρομή μέσα από τη ζωή και το έργο του συνθέτη. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κος

Κώστας Καδής, ο οποίος και συγχάρηκε τη Δημοτική Χορωδία για τη διοργάνωση του αφιερώματος . Στο χαιρετισμό που απεύθυνε ο Δήμαρχος Αραδίππου κ. Ευάγγελος Ευαγγελίδης τόνισε ότι  τα τραγούδια, η φωνή, το ήθος και η σεμνή στάση ζωής του καταξιωμένου συνθέτη, εξακολουθούν μέχρι σήμερα να συγκλονίζουν τον απανταχού Ελληνισμό, ενώ ταυτόχρονα  η παρουσία του αποτελεί τρανή απόδειξη των ακατάλυτων δεσμών που  ενώνουν το μικρό μας νησί με την Ελλάδα. 

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, έπαιξε στο πιάνο κομμάτια από  πολυαγαπημένες συνθέσεις του που μάγεψαν το κοινό το οποίο τον καταχειροκρότησε.   

Το αφιέρωμα τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού,  ενώ χορηγοί ήταν το KNΟSSOS TRAVEL-PARAVION, το LORDOS BEACH HOTEL και η εταιρεία ΦΑΠ ΚΟΝΣΤΡΑΚΤΙΟΝ ΛΤΔ  και Χορηγός Επικοινωνίας το ΡΙΚ.

Τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία  Αραδίππου – Λάρνακας.