Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 08:58

Η πόλη μου άρθρο του Στέλιου Δημητρίου

Rate this item
(0 votes)

Η πόλη μου άρθρο του Στέλιου Δημητρίου Υπεύθυνος Αίθουσας δεξιώσεων Acropolis Palace

Tα παιδικά μου χρόνια στην Λάρνακα χαρακτηρίζονται από ησυχία και ηρεμία. Ήταν όμορφα παιδικά χρόνια, όπως αυτά που θα ήθελε να ζήσει κάθε παιδί. 

Τα τελευταία χρόνια βλέπω αρκετές αλλαγές στην πόλη. Σίγουρα αυτό χαροποιεί και εμένα και όλους τους συμπολίτες μου που θα ήθελαν να δουν την πόλη μας, τη Λάρνακα, να γίνεται μια αναπτυγμένη πόλη, κυρίως στον τουριστικό τομέα. Καιρός ήταν, δεν νομίζετε; 

Το επάγγελμα μου είναι Γενικός Υπεύθυνος της Αίθουσας Δεξιώσεων Acropolis Palace, που βρίσκεται στα Λιβάδια. Εκεί διοργανώνονται πάρτυ όπως γάμοι, αρραβώνες, βαπτίσεις ακόμα και επαγγελματικά γεύματα, σεμινάρια κ.ά. 

Δεν ήταν δική μου αποκλειστικά υπόθεση η επιλογή αυτού του επαγγέλματος, αλλά μπορώ να πω ότι ήταν περισσότερο μια επιλογή που προέκυψε μέσα από συγκυρίες. 

Η οικονομική κατάσταση και δύναμη στην πόλη μας, διακρίνω ότι έχει βελτιωθεί κάπως αυτή τη χρονιά, σε σχέση με τις προηγούμενες, που για τον περισσότερο κόσμο ήταν αδιαμφισβήτητα πολύ δύσκολες. Αυτό αφουγκράζομαι εγώ μέσα από τη συναναστροφή μου με τον κόσμο. 

Οι πρώτες αλλαγές στην πόλη μας αφηνούν τις καλύτερες εντυπώσεις, είναι αρκετά θετικές, αλλά σίγουρα, εγώ και πολλοί συμπολίτες μου περιμένουμε ακόμα παραπάνω. Ελπίζω η Λάρνακα κάποια στιγμή να πάρει όσα δικαιούται. 

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Σκαλιώτη είναι η ησυχία και η ηρεμία. Αυτό θεωρώ ότι είναι και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που έχει η πόλη μας, που την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. 

Η ανάπτυξη στην πόλη μας άργησε, λόγω του ότι δεν υπήρχαν οι κατάλληλοι άνθρωποι να διεκδικήσουν αυτά που αξίζει η πόλη. Ελπίζω αυτό να αλλάξει σύντομα και η πόλη μας να πάρει αυτά που της αξίζουν! 

Αυτό που μου αρέσει στην πόλη είναι ότι είναι ήσυχη και σε χαλαρούς ρυθμούς. Με στεναχωρεί βέβαια ότι είμαστε πάντα “ο φτωχός συγγενής”. 

Το σημείο της πόλης που μου αρέσει πολύ είναι η πλατεία Ερμού, που έχει αναπλαστεί, έχει ομορφύνει ιδιαίτερα, απέκτησε θα λέγαμε πλέον προσωπικότητα και είναι μια όμορφη νότα στην πόλη.