Παρασκευή, 10 Μάρτιος 2017 13:41

Μέσα από τις φλόγες/ incendies - 17/03/17

Rate this item
(0 votes)

Η νέα σκηνή του ΘΟΚ παρουσιάζει το έργο της Λιβανο-καναδής συγγραφέως, ηθοποιού και σκηνοθέτου Wajdi Mouawad «Μέσα από τις φλόγες», μεταφράσμένο στα ελληνικά από την Ευθυμία Γιαννοπούλου και σκηνοθετημένο από τον Πάρη Ερωτοκρίτου.

Ο θάνατος της μητέρας τους φέρνει τα δίδυμα Simon και Jeanne στο γραφείο του συμβολαιογράφου για τη διαθήκη. Πέραν από το μοίρασμα  της περιουσίας, η αινιγματική ακόμα και μετά θάνατον Nawal τους επιφυλάσσει δύο μεγάλες εκπλήξεις που συνοδεύουν δύο σφραγισμένους φακέλους. Ο πρώτος έχει παραλήπτη τον πατέρα τους, που θεωρούσαν νεκρό και ο δεύτερος τον αδερφό τους, του οποίου την ύπαρξη αγνοούσαν. Η Jeanne αποφασίζει να ταξιδέψει ως τη Μέση Ανατολή για να αναζητήσει απαντήσεις στο οικογενειακό τους παρελθόν, ενώ ο Simon δείχνει απρόθυμος να υποκύψει στα μεταθανάτια παιχνίδια της μητέρας του. Και για τους δύο όμως, τα σφοδρά και βασανιστικά ερωτήματα έχουν ήδη τεθεί και η αποφυγή τους είναι πλέον μάταιη.Η παράσταση θα προβληθεί τη Παρασκευή στις 17 Μαρτίου 2017 στις 20:30 στο Δημοτικό θέατρο Λάρνακας

Επικοινωνία:

ΘΟΚ

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Phone: 77772717

Website: Click to Visit

Τιμή εισόδου: €12 / €6